Nives celzijus tvoje lice zvuci poznato. Tvoje lice zvuči poznato (Croatian TV series) 2019-03-01

Nives celzijus tvoje lice zvuci poznato Rating: 5,2/10 1532 reviews

Nives Celzijus nova je članica žirija u showu Tvoje lice zvuči poznato

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Kylie slatkica, ima senzualne pokrete, skinula si je. A kako je upravo Petko najbolji prijatelj Nives Celzijus ona je stala u obranu svog prijatelja koji se također našao na meti kritika gledatelja showa! The celebrities had ability to use their joker once per season when they didn't like what the randomiser has chosen for them to perform, or if they thought the task is too hard. Udruga je osnovana u proljeće 2015. As a contestant, she was a public favourite, with performances imitating of , , , from the 1976 film , and many more. Bilo je red, bilo je hot, bilo je chili i bilo je peppers, i čestitam ti od srca - poručio joj je član žirija Goran Navojec.

Next

RAZGOVARALI SMO S NIVES CELZIJUS NAKON POBJEDE U 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Miljenica publike otkrila kani li transformirati i svoj glazbeni stil

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Bila je stvarno jaka konkurencija i ostali su imali stvarno dobre pjesme, tako da mi pobjeda do samog kraja nije bila izgledna. To tvoje lice tako dobro podnosi transformacije. Ipak, kad sam dobila Red Hot Chili Peppers, razveselilo me to jer imaju tu specifičnu energiju i ima se na čemu raditi. No, sad se, tvrdi, stanje stabiliziralo i posvetila se svojem zdravlju. There are four judges, actress and singer , actor , singer and singer.

Next

Nives Celzijus pobjednica showa 'Tvoje lice zvuči poznato': Pogledajte kako je odglumila frontmena Red Hot Chili Peppersa!

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

They are then judged by the panel of celebrity judges. Emisiju je otvorila Mia Anočić Valentić hologramskim nastupom. For current season of this show, see. Ja sam radio s malim, mali je talent! This article is about the Croatian version of. Odlučila se za Udrugu 'Debra', to je Društvo oboljelih od bulozne epidermolize koje promovira društvo bez predrasuda, a organiziraju pomoć i podršku oboljelima od rijetkih bolesti. In week 12 semi-final week , four contestants with the highest number of votes will qualify to the final. Nives se u tom trenu nije snašla pa su ostali članov odmah prešli na komentiranje samog nastupa.

Next

Nives Celsius

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

U posljednjem trenu nakon bodova Daniela Bilića Bojan Jambrošić došao je na drugo mjesto s 57 bodova. Daniel Bilić je utjelovio Ivu Robića, a dobio je velike pohvale žirija. Svojim korisnicima i čitateljima svakodnevno donosimo veliki broj relevantnih informacija, istraživačke teme, političke i ekonomske analize, sportske izvještaje, pratimo najnovija događanja u zemlji i svijetu, te donosimo najnovije zanimljivosti iz znanosti na čemu radi vrhunski tim novinama i urednika. Za Nives je žiri utvrdio da je najveće iznenađenje ove sezone te da je uspjela razbiti sve predrasude koje su imali o njoj. Malo sam u suzama — izjavila je Nives nakon što je pobijedila u Showu. Ništa manje pohvala nije imala ni pridružena članica žirija Indira Levak. In 2014, Celsius was a judge in the of , the Croatian version of the show.

Next

RAZGOVARALI SMO S NIVES CELZIJUS NAKON POBJEDE U 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Miljenica publike otkrila kani li transformirati i svoj glazbeni stil

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Najprije je nastupio Mario Roth koji je utjelovio Madonnu, nakon njega Bojan Jambrošić prenio nam je divnu emociju kao The Cranberries. Mario Petreković rekao je kako je nastup bio bomba dok su se ostali članovi žirija složili s njim, a posebno ih je oduševilo što je Maja doista naučila cijelu pjesmu i nije se ponavljala. Pobjeda u showu joj je, napominje, dodatno slađa jer se od početka natjecanja borila s anemijom, zbog čega su joj dvije emisije bile posebno kritične. In 2014 Celsius divorced her husband. Vjerojatno bi većina od vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo. In the third episode of , jokers were introduced. Her mother is named Mira.

Next

VIDEO: 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO', NIVES CELZIJUS ODUŠEVILA ŽIRI Bojan Jambrošić odnio pobjedu imitirajući Eda Sheerana

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Smatram da treba biti tolerantan, ali i kritičan za njihovo dobro'', prokomentirao je Mario aludirajući na novu veselu osmorku koja će se okušati na pozornici. Naime, kandidate ove godine ocjenjuju bivši pobjednici Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus, pa smo iz prve ruke od njih doznali o njihovim novim ulogama. Nives, stvarno si bila fenomenalna! Bila si baš uvjerljiva - nizala je superlative Indira. Nives Celzijus was married to football player , with whom she has two children, Leone and Taiša. Ana Gruica je ovaj put odabrala ulogu Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. Pobjeda ovisi o bodovanju između njih samih.

Next

Tvoje lice zvuči poznato

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Za Nives je žiri utvrdio da je najveće iznenađenje ove sezone te da je uspjela razbiti sve predrasude koje su imali o njoj. In the fifth season, celebrity contestant can perform as another celebrity with a child transformed in the same celebrity. No, ne bih imala ništa protiv eventualne suradnje, odnosno dueta s nekim zanimljivim, urbanim glazbenikom - tvrdi Nives. All money goes to charity of winner's own choice. No, u tjedan dana postigla je čudo! Ukratko - mi pišemo o čemu drugi šute. Tvoje lice zvuči poznato Foto: Dnevnik. Kroz čitavu sezonu Nives je oduševljavala publiku svojim izvedbama, a pokazala se i kao prava kraljica transformacija pa gotovo da nikoga nije začudilo što je upravo ona odnijela pobjedu u posljednjoj emisiji svojom izvrsnim nastupom kao Anthony Kiedis iz legendarne grupe Red Hot Chili Peppers kojom je doslovce zapalila atmosferu u studiju.

Next

Nives Celzijus pala u nesvijest tijekom nastupa u showu lice zvuči

nives celzijus tvoje lice zvuci poznato

Cilj djelovanja Udruge je promicanje i unaprjeđenje ljudskih i građanskih prava te ohrabrivanje i osnaživanje građana i građanki za što aktivnijom participacijom u procesima donošenja političkih odluka. Nakon 13 transformacija i one posljednje kao Anthony Kiedis iz grupe Red Hot Chili Peppers Nives Celzijus u finalnoj epizodi četvrte sezone hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' proglašena je pobjednicom. She was the first female winner of the show. Glumački si ušao u to. Her parents separated prior to her birth.

Next